De varkenshouderij van morgen!

Publicatiedatum: 21-09-2021

De varkenshouderij van morgen! Dat is het thema van de zesde editie van de wedstrijd Het Beste Idee van Varkensland. Met dit thema wil de organisatie benadrukken dat het inspelen op de uitdagingen van deze tijd vraagt om toekomstgericht te blijven ondernemen.

Ideeën gezocht voor de varkenshouderij van morgen
Het Beste idee zoekt pioniers en voorlopers die hun nek durven uit steken om met hun idee of innovatie, de varkenshouderij helpen innoveren. Van groot tot klein, iedere innovatie kan toekomstbepalend zijn.

Idee indienen voor 1 november
Varkenshouders, dierenartsen, studenten, adviseurs en leveranciers die een idee hebben hoe de varkenshouderij zich kan verbeteren of toekomstproof kan maken, kunnen tot 1 november hun idee online indienen via www.hetbesteideevanvarkensland.nl.

Finale 1 december
Uit alle inzendingen worden vijf ideeën geselecteerd voor de finale. De finalisten krijgen de kans om deel te nemen aan het Varkensland innovatie programma met diverse masterclasses. Uiteraard dingen ze mee naar de titel 'Het Beste Idee van Varkensland 2021' tijdens de finale op 1 december 2021.

Deel dit bericht

Naar overzicht

Meer nieuwsberichten

Gebruik slachtblikken bij slachtzeugen met combimerken overbodig en niet toegestaan

Regeerakkoord roept grote vraagtekens op

POV heeft kennis genomen van het vandaag gepresenteerde Regeerakkoord....

TOP “Ondernemerschap Programma in de Varkenshouderij”

Meld je aan voor het nieuwe programma TOP “Ondernemerschap...

Mestregels: Onhaalbaar, ontwrichtend en onbetaalbaar

De voorgestelde mestregelgeving in het 7e actieprogramma betreffende...