Herbenoeming voorzitter POV

Publicatiedatum: 30-11-2021

In thuisquarantaine, maar toch ook een beetje aanwezig, werd ik gisterenavond door de ALV van POV opnieuw gekozen als voorzitter voor de periode van 4 jaar. Ik mocht rekenen op 99% van de stemmen en dat doet mij heel erg goed.

Ik wil onze leden hartelijk danken voor het in mij gestelde vertrouwen. De afgelopen drie jaren waren turbulent. Ik ben er nog steeds elke minuut van de dag trots op dat ik onze mooi sector mag vertegenwoordigen en in de bres mag voor belangen van onze leden. Ik doe dat met heel mijn ziel en zaligheid. Het gaat niet vanzelf en het is zeker niet altijd makkelijk. Maar onze mooie duurzame sector verdient binnen Haagse politiek en bij overheden veel meer waardering en ruimte. Ruimte om door te ontwikkelen, ruimte voor varkenshouders om hun bedrijven te versterken en klaar te maken voor de toekomst.

Daar wil ik mij de komende 4 jaren weer hard voor inzetten. Maar dat kan ik niet zonder u! Onze leden zijn de basis onder onze organisatie. Doe mee, praat mee, laat uw mening horen via onze regio’s. POV is gegroeid tot een sterke organisatie met groot draagvlak. POV is een volwaardige gesprekspartner voor politiek, overheden en ketenpartijen. Ook internationaal staan we op de kaart. Één Varkensgeluid is een feit en daaraan blijven we doorwerken, voor en met u als lid. Ik zal me daar de komende 4 jaar weer vol voor inzetten.

Linda Verriet 

 

Deel dit bericht

Naar overzicht

Meer nieuwsberichten

Bas Baas vlogt voor The Pig Story

De vlogger Bas Baas is razend populair bij de jeugd. Hij...

E-herkenning niveau 3 via We-ID

E-Herkenning is een middel dat alle boeren van Nederland nodig...

Boodschap Brabantse boeren aan hun Provinciebestuur

Brabantse boeren hebben een boodschap aan het bestuur van hun...

Onderzoek toont aan: Varkens speelden geen rol bij hevige corona-uitbraak Brabant