Vacature lid Dagelijks Bestuur POV

Publicatiedatum: 10-09-2021

Wil jij meebesturen en mede aan de basis staan van de keuzes voor onze varkenshouderij in de komende jaren? Heb je visie en ben je bereid verantwoordelijkheid te nemen? Laat het ons weten! 

De Producenten Organisatie Varkenshouderij (POV) is de belangenbehartiger voor varkenshouders in Nederland. De POV is daarnaast erkend als producentenorganisatie door het ministerie van LNV en kan daardoor op onderwerpen handelen namens alle varkenshouders. Daarnaast opereert de organisatie sectoraal en onafhankelijk.

De landelijke en internationale dynamiek, actuele en toekomstige ontwikkelingen in de sector, vereisen een POV Bestuur dat op slagvaardige, transparante en verbindende wijze opereert.

Dichtbij en voor haar leden.

Om de ingezette koers voortvarend te kunnen vervolgen, is het Dagelijks Bestuur van de POV op zoek naar een bekwaam en betrokken persoon uit de varkenshouderij, die bereid is zich met passie voor de belangen van de sector in te zetten. Deze kandidaat is toekomstgericht, representatief en complementair, en heeft een brede constructieve visie. In ruil voor je inzet biedt de POV je persoonlijke ontwikkeling en verbreding van je persoonlijke en zakelijke netwerk.

Voor deze bestuursfunctie is het zowel voor varkenshouders als personen uit de periferie mogelijk om te solliciteren.

Beschik je over de tact en het inlevingsvermogen om strategisch te kunnen opereren? Ben je in staat om in een politiek en maatschappelijk gevoelige en complexe omgeving te werken en een eigen onderscheidende bijdrage te leveren? Heb je minimaal HBO werk- en denkniveau en herken je jezelf in bovenstaand profiel? Of voel je je aangesproken? Graag ontvangen we je cv en korte motivatie! Deze kun je tot vrijdag 1 oktober a.s. mailen aan tduteweerd@pov.nl.

Voor informatie en het functieprofiel kun je onze website raadplegen (www.pov.nl) of contact opnemen met Theo Duteweerd op 06 38 33 05 33.

Deel dit bericht

Naar overzicht

Meer nieuwsberichten

28 juni online Startbijeenkomst 'Stal van de Toekomst'

Op maandag 28 juni 19:30u nodigen Keten Duurzaam...

POV blij dat Reclame Code Commissie zich ook uitspreekt over juistheid schoolboeken basisonderwijs

Afbouw derogatie weer bevestiging: perspectief voor boeren verder weg dan ooit

​Gisteren werd bekend dat derogatie afgebouwd gaat worden...

POV schrikt van correspondentie LNV en Landsadvocaat over onteigenen boeren

POV heeft via een WOB-procedure alle correspondentie opgevraagd...